Ha sokszínű és igényes sportolási lehetőséget keresel gyermekednek jó helyen jársz, de kérünk vedd figyelembe, hogy a Future Dance

NEM szokványos délutáni szakkör!

Miért sokszínű?
A táncos mozdulatok egyesítik a ritmikus gimnasztikát (RG), a klasszikus balettet, színpadi látványtáncot és más modern táncstílusokat. Ezek együttesen energikusságot, hajlékonyságot, eleganciát igénylő változatos modern táncformát alkotnak.

Miért lemondások nélküli?
• A modern tánc egyszerre sport és művészet. Miért kellene választanotok?
• Verseny szinten sem kell lemondani az egészségről! Nálunk nincs kínzás, nincs túlerőltetés, csak fokozatos és szorgalmas gyakorlás.
Sosem kínzunk senkit!
Ez nálunk SOSEM történhet meg!
Bemelegítés és nyújtás / lazítás fokozatosan, ésszerűen, biztonságosan, kínzás nélkül!
Fokozatos, biztonságos gyakorlás.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked nálunk táncoljon, az bizonyára azért van, mert tetszenek a koreográfiák, tetszik a stílus és szívesen látnád saját gyermeked valamelyik csapatunkban. Szeretnéd ott látni őt is a színpadon gyönyörű ruhában? Szeretnéd látni fenn a dobogón? Nap mint nap látni a fejlődését, lelkesedését? Újabb és újabb polcot felszabadítani, hogy legyen hová kitenni a serlegeket, érmeket? MINDENKI büszke szeretne lenni gyermekére, de valamit valamiért!

Azért, hogy ez megvalósuljon nem lehettek lusták órára járni, gyakorolni! Mindenkinek van csapata, és a gyerekek (és szüleik) felelősséggel tartoznak azért, hogy ne húzzák keresztül egymás álmait, ne tegyék feleslegessé egymás munkáját. Az egyéni teljesítmény határozza meg a csapat közös teljesítményét.

Ha csak annyit szeretnél, hogy a gyerekednek heti 2x suli utáni elfoglaltsága legyen és valahol kiugrálja magát, azzal sincs semmi probléma, csak kérünk NE a Future Dance-t válasszátok!